Bedrijfsevenementen

Voor bedrijven

bedrijfsuitjes, bedrijfspresentaties, teambuilding, bedrijfsfeesten, jubilea, etc.

Voor het bedrijfsleven biedt het bottervaren vele mogelijkheden.
Van het jaarlijkse bedrijfsuitje met personeel tot complete megafestijnen met honderden gasten.
Stichting De Oude Haven heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het organiseren van bedrijfsevenementen met haar botters. Ze kan haar vloot uitbreiden tot zo'n 20 schepen.
Met een aantal schepen is al gauw een onderlinge botterwedstrijd te creëren of leg met de botters aan bij het monumentale stoomgemaal.
Gezelligheid in combinatie met het sportieve element nemen bij het botterzeilen op deze manier een prominente plaats in.
Er wordt tussen de bedrijven door op een ongedwongen manier genetwerkt, of aan teambuilding gedaan.
Veel bedrijven wisten hun relaties en gasten op een originele wijze te vermaken aan boord van een authentieke botter.
De unieke mogelijkheid om het bottervaren te combineren met de Theaterstudio waar presentaties, optredens, films, lunch en barbecue verzorgd worden, maken de dag gevarieerd, daardoor onvergetelijk en tegelijkertijd minder afhankelijk van het weer!
U kunt kiezen uit één van de aangeboden arrangementen of een arrangement uitbreiden geheel naar eigen wens, maar u kunt ook een geheel eigen invulling geven aan uw evenement. Bel Carla: 06 38 09 88 38 en verbaas u over wat er allemaal mogelijk is.

De Botters in Spakenburg is één van de bijzondere vergaderlocaties die regio Amersfoort te bieden heeft. Verras uw business partner met een vergadering op het water. Ook geschikt als bedrijfsuitje en/of teambuildingsactiviteit. Kijk eens op locatieamersfoort.nl hoe u na, of voorafgaand aan een dergelijke activiteit kunt lunchen, dineren of borrelen in één van de vele restaurants en cafés die regio Amersfoort rijk is. Ook zijn er volop mogelijkheden voor overnachtingen


Bedrijfspresentatie/feest/vergadering/personeelsbijeenkomst e.d.
In theaterstudio nabij de haven : max. 60 pers.
Zaalhuur € 50,- p/u
Consumpties € 1,75
Lunch € 12,50 (met vis € 17,-)
Powerpoint/geluidsinstallatie aanwezig
Parkeergelegenheid voor bussen en auto's
Evt. als afsluiting een zeiltocht met botters

Teambuilding